Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Kurser

 • AYURVEDA foredrag med Dr. Rohit Borkar fra Goa

  250,00 kr.

  17. juni 10.00 - 13.00 i Skanderborg hos City-Yoga

  Foredraget giver et indblik i hvad Ayurveda er,

  Dr.Rohit R Borcar ( M.D ( A.M), B.A.M.S)is an Ayurveda physician from India ( www.ayurvedagoa.org).

  The workshop is for 1 day during which Dr Rohit will cover the following topics:

  - The Five Elements

  - Understanding your Dosha– Kapha, Pitta and Vata

  - How to balance your Doshas

  - Guidance on a healthy lifestyle according to your particular Doshas.

  - Yoga and ayurveda benefits

  Dr. Rohit Bokar har 2 Ayurveda klinikker i Goa, og har praktiseret i mere end 10 år. Rohit har været i Danmark flere gange – og kender derfor til forholdene omkring kost osv. i Danmark.

  Vi har på vores Yogakurser i Goa, de sidste 8 år – haft stor glæde af Dr. Rohit. Han afholder både seminar, og laver personlig konsultationer som en del af tilbuddet i Goforgoa yogakurset.

  Dr. Rohit taler et meget letforståeligt engelsk, og er meget god til at forklare hvad Ayurveda er, og hvordan vi kan komme i balance med leveregler ud fra kropstypen.

  Book nu
 • Ayurveda og Yoga

  350,00 kr.

  17. juni fra 14.30 - 16.30

  Workshoppen afholdes efter det Ayurvediske foredrag med dr. Rohit, samme sted.
  Ilse Gaardahl underviser i Yoga med fokus på hvilke asanas - øvelser - der kan give ballance udfra ayurvediske principper.

  1 klip - 350 kr.
  Book nu
 • Iyengar Yoga med Alex fra Goa

  1.500,00 kr.

  IyengarYoga workshop med Alex fra Goa
  25, 26, og 27 maj 2018.

  Alex kommer IGEN TIL MAJ - du kan allerede nu booke dig en plads.
  Jeg er så glad for at kunne give jer denne mulighed for en fantastisk Iyengar Yoga undervisning. Alex er tysker og taler et meget forståeligt engelsk.

  Fredag 18.00-20.30

  Lørdag 9.00-12.00 + 14.00-16.30

  Søndag: 9.00-12.00

  Pris: 1.500,- for hele weekenden

  kun fredag: 400,00

  lørdag og søndag: 1.300,00

  Alexander Borovik was born in 1970 near Nuremberg in Germany. Via Vipassana Meditation and Aikido, he came to Iyengar Yoga in 2002. After completing his training as a certified yoga teacher in the tradition of BKS Iyengar (Sebastian Kneipp Academy), he went to India where he deepened his knowledge of Iyengar Yoga at the Iyengar Institute in Pune and with Usha Devi and Rudra in Rishikesh. He also focused on yoga therapy, training with Dr. Karandikar in Pune and Dr. Abhay Keste in Belgaum.

  Since 2008, Alex has been living in Goa, in India where he is teaching in his studio regular classes, workshops and retreats. The last years, he has been traveling around Europe in the summer, teaching workshops, retreats and teacher trainings.

  In his classes Alex uses knowledge of Iyengar Yoga, biomechanics and yoga therapy, which allows him to easily teach students of various levels, body types and with different health problems.

  Jeg går altid til yoga hos Alex når jeg er i Goa, han er en af de bedste lærer jeg har været hos. En fantastisk forståelse for krop og sind, bruger de hjælpemidler der er brug for. Altid sjov, spændende og lidt krævende undervisning. I love it.

  Book nu
 • Lev Ayurveda 2 - for dig der vil dybere

  3.500,00 kr.

  tre dages ayurveda og yoga kursus
  Lev ayurveda 2 - for dig som vil dybere

  Cityyoga, Stilling Landevej 36 ved Skanderborg

  Intensivt kursus for ”fortsættere” fra torsdag den 21 . juni til lørdag den 23. juni
  med Ilse Kjær Gaardahl og Lise Faurschou Hastrup samt oplæg ved den ayurvediske læge Dr. Rohit Borkar fra Indien.

  For at deltage på dette kursus, skal du have gennemført vores basiskursus eller dokumentere at have kursus/erfaring svarende til niveauet på Lev Ayurvedas basiskursus

  Dr. Rohit Borkar fra Goa underviser på kurset i de syv Dhatus (kropsvæv) og deres indbyrdes sammenhæng.

  Lise Faurschou underviser i ayurveda så du kommer dybere i forståelsen begreberne Prakriti, Doshas, Subdoshas, Gunas, Rasas og Dhatus og får praktiske ayurvediske redskaber til at balancere helbred, krop og sind.

  Ilse Gaardahl underviser i Iyengaryoga med fokus på hvilke asanas (fysiske øvelser) og pranayama (åndedrætsøvelser) der kan reducere ubalanceret Vata, Pitta og Kapha. IyengarYoga har rødder i den klassiske yoga, som kommer fra YogaSutras, nedskrevet af Patanjali. Yoga består af meget mere end asanas (øvelser). Vi arbejder med yogaens 8 led: Yama, Niyama, Asana, Pranayama, Pratyahara, Dharana, Dhyana og Samadi. Når du kender din dosha og hvor din ubalance er, kan du med yogaen skabe en bedre balance, og mindske stress i din krop og dit sind.


  Program

  Torsdag

  Kom i god tid, så du kan være klar på måtten, når vi starter præcis klokken 16

  16.00 Ankomst, velkommen. En kop te og introduktion til dagene

  17.00 - 18.30 Yoga på måtten i ayurvedisk sammenhæng

  19.00 Vi nyder en veltillavet sattvisk suppe sammen

  20.00 At bruge ayurveda som pejlemærke i livet. Sattva, Rajas og Tamas

  21.00 Vi slutter med at chante/lære et mantra  Fredag

  Før yogaen sætter deltagerne grød over og gør klar til morgenmaden senere

  7.15 – 8.30 Yoga med særlig fokus på doshaer ved Ilse

  8.30 – 9.30 Vi spiser morgenmad med særligt tilbehør for Vata, Pitta og Kapha, Lise introducerer

  9.30 – 11.30 Sammenhængen mellem elementerne, doshaer og subdoshaer

  11.30 – 12.30 Sattvisk frokost

  12.30 – 14.30 Yogatur i skoven ved Ilse

  15. 00 – 16.00 Rasa, de seks smage og deres virkning

  16.00 – 17.00 Ayurvedisk forståelse og virksomme praksisser til balancering af symptomer

  17.15 Ilse guider Pranayama

  18.00 Ayur-aftensmad, intro ved Lise

  19.00 – 20.00 Vi chanter et mantra sammen, når vi har afrundet med spørgerunde

  Lørdag

  Før yogaen sætter deltagerne grød over og gør klar til morgenmaden senere

  7.15 – 8.30 Yoga for Vata, Pitta og Kapha ved Ilse

  8.30 – 9.30 Vi spiser sattvisk morgenmad

  9.30 – 11.30 Dr. Rohit Borkar underviser i de syv Dhatus (kropsvæv)og deres indbyrdes sammenhæng

  11.30 – 12.30 Let frokost

  12.30 – 14.30 Yoga - med yogafilosofi - ved Ilse

  15.00 Afrunding. Opgaver til at arbejde videre med ayurvedaen.
  Du får udleveret dit kursusbevis.

  Pris: 3500 kr. for alle tre dage inkl. forplejning

  HVEM ER VI?

  Dr. Rohit Borkar er ayurvedisk læge han er uddannet i ayurvedamedicin og kirurgi (B.A.M.S.). Han afsluttede sin uddannelse på Ayurveda College i Shiroda, Goa University. Hans store interesse for Ayurveda fik ham til at rejse til Pune, Kerala og andre steder i Indien for at få en dybere og bredere viden om Ayurveda.
  Vi har arbejdet sammen med Dr. Rohit Borkar i flere år. I projektet GoforGoa har vi haft et tæt samarbejde siden 2012, hvor Dr. Rohit hvert år kommer til Skanderborg og giver konsultationer og foredrag. Ligeledes har vi elever med til Goa som alle er meget begejstrede for Rohits indsigt og viden. Dr. Rohit har praktiseret Ayurveda i mere end 15 år, han har i dag to klinikker i Goa.

  Lise Faurschou Hastrup har 25 års erfaring som selvstændig madvejleder, foredragsholder og økologisk omlægningskonsulent. Lise holder foredrag om ayurveda og giver individuelle mad- og måltidsvejledninger ud fra de ayurvediske principper. Lise er forfatter til bogen ”Ayurveda for begyndere” som udkom i 2017. Se www.lisef.dk

  Ilse Kjær Gaardahl har undervist i yoga i mere end 25 år. Certificeret Iyengar Yoga lærer i 1996, med en 3 årig yogaterapeutisk Iyengar Yoga uddannelse afsluttet i 2015. Samt Individuel og Gruppe- krop-gestaltuddannelse fra Institut for Gestalt analyse afsluttet i 2000. Ilse er indehaver af CITY-YOGA. Se www.city-yoga.dk samt www.goforgoa.dk

  Se vores hjemmeside: www.levayurveda.dk

  Book nu
 • Lev Ayurveda BASIS

  1.500,00 kr.

  Lev Ayurveda

  Ayurveda i praksis BASIS

  Workshop lørdag den 07.04.2018. kl. 10.00 med Ilse Gaardahl og Lise Faurschou Hastrup
  Cityyoga, Stilling Landevej 36 ved Skanderborg

  Sanskrit-ordet for sundhed er Svasta, som betyder at leve i samklang med sin egen natur, hvilket ifølge Ayurveda er den absolut vigtigste ressource for at opnå et godt helbred.
  På denne workshop får du en dybere forståelse af hvad Svasta er og hvordan Ayurvedaen kan hjælpe os nærmere denne tilstand.

  På workshoppen underviser Lise Faurschou i grundlæggende Ayurveda og du lærer at bruge de helhedsorienterede guidelines til individuelt tilpasset livsstil, måltidssammensætning, fordøjelse, energiregulering og nattesøvn, så Ayurveda kan leves i din hverdagen. Du får du hjælp til at finde din grundlæggende natur, din unikke ”dosha-blend” af Vata, Pitta og Kapha. Hvis du allerede kender den, vil du helt sikkert kunne opleve nye aspekter på kurset. Vi arbejder også med de femten subdoshaer, ligesom deltagerne får introduceret en ayurvedisk tilgang til fordøjelsesilden Agni, kroppens energikanaler (nadier), chakrasystemet samt særlige marmapunkter (energiporte).

  Yoga og Ayurveda er to videnskaber der støtter og supplerer hinanden.
  Yogaen er en ayurvedisk medicin, der meget kraftfuldt er i stand til at skrue op og ned for doshaerne og hjælpe med at skabe de bedste betingelser for balance. På kurset vil Ilse Gaardahl undervise i Iyengaryoga med fokus på hvilke asanas (fysiske øvelser) og pranayama (åndedrætsøvelser) der kan reducere ubalanceret Vata, Pitta og Kapha.

  Iyengar Yoga er specielt interessant, når vi arbejder på vores heling og forebyggelse af sygdom. B.K.S. Iyengar var meget optaget af, at alle skulle kunne lave yoga øvelser. Han udviklede alle de hjælpemidler vi kender i dag: klodser, bælter osv. netop pga. hans indsigt i yogaens effekt, for os alle, uanset kropstype og fysiske eller psykiske udfordringer.
  Yogaundervisningen er i samlet gruppe, men undervejs vil du blive guidet ud fra din særlige doshasammensætning. Deltagerne får udleveret et ark om hvilke asanas og pranayama de skal fokusere på i egen yogapraksis efterfølgende.

  Yoga betyder forening mellem krop, sind og sjæl. Yoga er helende for både krop og sind.
  IyengarYoga har rødder i den klassiske yoga, som kommer fra YogaSutras, nedskrevet af Patanjali. Yoga består af meget mere end asanas (øvelser). som vi ser yogaens 8 led: Yama, Niyama, Asana, Pranayama, Pratyahara, Dharana, Dhyana og Samadi. På denne workshop vil der være fokus på Asana (fysiske øvelser) og pranayama (åndedrætsøvelser)

  Ilse Gaardahl har undervist i yoga i mere end 25 år. Certificeret Iyengar Yoga lærer i 1996, med en 3 årig yogaterapeutisk IyengarYoga uddannelse afsluttet i 2015. Samt Individuel og Gruppe- krop-gestaltuddannelse fra Institut for Gestalt analyse afsluttet i 2000. Se www.city-yoga.dk

  Lise Faurschou Hastrup har 25 års erfaring som selvstændig madvejleder, foredragsholder og økologisk omlægningskonsulent. Lise holder foredrag om Ayurveda og giver individuelle mad- og måltidsvejledninger ud fra de Ayurvediske principper. Lise er forfatter til bogen ”Ayurveda for begyndere” som udkom i foråret. Se www.lisef.dk

  Du får undervisningsmateriale med hjem så du kan arbejde videre med dig selv, ayurvedisk frokost og te, samt kursusbevis for at have deltaget, så du har mulighed for at være med på Del 1. i et undervisningsforløb der vil starte sommeren 2018.  Program

  Kom i god tid, så du kan være klar på måtten, når vi starter præcis klokken 10.00

  10.00 Velkommen. Vi chanter AUM, Ilse guider pranayama og gode yogastræk

  11.45 Forståelse af elementerne og doshaerne i dig ved Lise

  13.00 Ayurvedisk suppe for alle doshaer

  14.00 Subdoshaer, nadier og marmapunkter

  15.00 Yoga for Vata, Pitta og Kapha ved Ilse

  16.30 At integrere Ayurvedaen i din hverdag

  17.30 Vi chanter farvel, når vi har afrundet med spørgerunde

  18.00 Workshoppen er slut og du får udleveret dit kursusbevis.


  Tilmelding og betaling

  1.500,00 kr. for hele dagen inkl. forplejning

  Kurset foregår hos City-Yoga, Stilling Landevej 36, 8660 Skanderborg.


  Tilmelding på www.city-yoga.dk se under kurser Lev Ayurveda, eller send en mail til ilse@city-yoga.dk


  1 klip - 1500 kr.
  Book nu
 • Sommerkursus ved Tversted Strand

  2.500,00 kr.

  Program alle dage - undtagen den sidste dag, hvor vi afslutter med morgenyoga.

  07.30-9.30 God morgen yoga - start hver dag med at give dig selv en god morgen praksis. Det styrker og glæder dig resten af dagen.

  17.00-18.00 Pranayama - åndedrætsøvelser - og genopbyggende øvelser. Giv dig en bedre søvn og dermed styrke til dig selv.

  Pris: 2.500,00

  Praktisk:

  du skal selv medbringe: Yogamåtte, 3 klodser, 1. yogapølle, mindst et bælte og to tæpper.
  Har du endnu ikke yogaudstyr kan du leje hos mig. dkr. 250,00 pr sæt. - du kan også bestille et sæt: 1.625,00

  Du skal møde om morgenen på tom mave. Have behageligt tøj, tights eller shorts så jeg kan se dine ankler og knæ.

  Book nu