Bestil tid online - klik her

Bestil gavekort

 

 

kunde, navn

Kurser

 • Fordybelseskursus i Yoga

  6.000,00 kr.

  Fordybelseskursus i Yoga-Filosofi og Asana-Praksis med Lone Kristensen fra Satya Yoga i København.
  nu også i Jylland i City-Yoga

  Ønsker du bedre at kunne relatere og forbinde din praksis af Yoga-asana på måtten, til hverdagslivet som leves med op og nedture, udfordringer og glæder, forpligtelser og fornøjelser? Drømmer du om at fordybe dig i din Yoga, sammen med andre ligesindede Yoga-entusiaster over en længere periode?
  Så er dette Fordybelses-kursus i anvendt Yoga-Filosofi og Asana-Praksis noget for dig!

  Kurset tilbydes i samarbejde med Gitte Bechsgaard PhD, CIYT, Vidya Institute.
  Gitte er Lone´s lærer og mentor i Yoga-filosofi, Jyotish, Ayurveda og mantra-praksis. Gitte er eminent til at knytte alle Yogaens grene sammen til en helhed, så det bliver tydeligt hvordan de støtter og komplimenterer hinanden. Hun formidler sin enorme viden på umiddelbar og letforståelig vis, og gør det nemt at sætte filosofien ind i en hverdags-sammenhæng. Læs mere om Gitte´s baggrund her
  Den ene del af kurset foregår i et nemt overskueligt online-univers, med lydfiler og tekster på engelsk, som du selv sørger for at læse og lytte til i mellem mødegangene. Gittes materiale er virkelig godt sat sammen, med stor dybde og altid af høj kvalitet. Det er velskrevet, relevant og spændende.
  Den anden del med Lone, foregår i City-Yoga i Skanderborg, hvor du, på dansk, vil blive ført dybere ind i materialet. På enkel og lettilgængelig vis bliver du bl.a. klogere på hvorfor det er vigtigt at prioritere tiden til fordybelse i din praksis, hvis du gerne vil leve mere naturligt i balance og i tråd med din højere bevidsthed.
  Der vil også være plads til samtale om refleksions-spørgsmålene fra materialet, hvor deltagerne kan lade sig inspirere af hinanden og lære af hinandens erfaringer .
  Du vil undervejs høre om evnen til fordybelse og de forskellige niveauer af koncentration vi typisk bevæger os igennem. Vi vil også udforske den renselsesproces i krop og sind, som vi kommer igennem på vejen hen imod fordybelsen. Vi vil se på hvordan vores prioriteringer i livet bliver skarpere efterhånden som vi når dybere med vores praksis.
  Du vil blive introduceret til chanting, bl.a. invokationen til Patanjali, og Yoga Sūtras 1.bog. Du vil få udleveret enkle Yoga-programmer, så du sideløbende kan bygge en hjemmepraksis op, hvis det står på din ønskeliste til et liv i bedre balance.
  Og aller vigtigst! Vi ser på hvordan vi kan overføre ideerne og principperne bag filosofien til vores liv udenfor yogamåtten, og vi vil også fysisk relatere filosofien til din asana-praksis, så vores nyerhvervede viden også opleves og manifesteres igennem kroppen.
  Kurset er åbent for alle, som har en interesse i at sammenføje filosofi, mantra og asanas til en samlet Yoga-praksis, og for dig som ønsker en enkel tilgang til at integrere disse dele i din hverdag.
  Kurset består af 4 moduler, som hver understøttes af to undervisningsdage, dvs. 8 dages undervisning live. Se datoer og pris længere ned.
  Headlines:
  Yoga Philosophy Course:
  Immersion in Theory & Yogic Sādhanā
  By Gitte Bechsgaard PhD, CIYT
  Module 1: Alignment
  Yoga: Alignment with the Sacred
  Vi vil kigge på hvordan vi ved at opbygge gode vaner kan finde ind til et liv mere i overensstemmelse med vores værdier og ønsker. Vi udforsker forskellige måder at markere overgangen imellem ¨almindelig¨ tid og sted, og så den tid og det rum, hvori vi vil fordybe os og øve os i at holde fast i kontakten til det som er vigtigt for os.
  Module 2: Mind Control
  Concentration & Precision in Practice
  I dette modul skal vi udforske forskellige niveauer af koncentration og se på hvordan vi bliver bedre til at holde fokus i en verden som konstant trækker os i alle retninger. Vi ser på hvordan vi kan arbejde med sindet når det er tungt og fastlåst, når det er eksploderet og spredt ud i alle retninger, og hvordan vi øger evnen til at være bevidst tilstede og nærværende, når vi først har fået samlet bevidstheden.
  Module 3: Sattvification
  The Steps & Stages of Purification in Practice
  I det tredje modul skal vi se på hvordan vi kan skabe bedre balance i vores liv, så vi understøtter vores rejse mod et liv i overensstemmelse med vores inderste kerne. Du vil undersøge nogle af de betingede lag som gør at du handler uhensigtsmæssigt, og se på hvordan du kan rydde ud i dem og erstatte dem med bedre erfaringer og opbyggende og gode vaner som støtter din renselsesproces.
  Module 4: The Eightfold Path
  Sequencing & Integration in Practice
  I det sidste modul ser vi bl.a. på Kriyā Yoga og Asthanga Yoga, den tredelte praksis og den otte-ledede praksis. Du vil blive introduceret til de forskellige dele og kan se på hvordan de fordeler sig i dit liv og hvordan du kan skabe en balance som fungerer for dig og bruge dem til at fordybe dig endnu mere i praksis.
  Vi mødes flg. datoer:
  2019:
  05.10 – 06.10.
  30.11. og 01.12.
  2020:
  14.03.-15.03.
  09.05.-10.05
  lørdage 9-17. Søndage 9-15

  Pris:
  1.500 pr weekend – men betales samlet. Via www.city-yoga.dk opret dig, køb klippekort FORDYBELSESKURSUS MED LONE KRISTENSEN.

  Samlet pris, kr. 6.000,00 fuld betaling ved tilmelding. – Har du brug for at opdele betalingerne kan du kontakte ilse på ilse@city-yoga.dk
  Du vil modtage en tilmeldingsbekræftelse og et link med rabatkode til onlinekurset, og senere en e-mail med yderligere info, inden vi mødes d. 05. oktober. Der er 14 pladser.
  Hvis du ikke har oprettet en profil i vores booking system, så bedes du gøre det når du tilmelder dig.
  Prisen for adgang til Gitte Bechsgaards onlinekursus: $ 250
  Har du først købt adgang, er det for altid. Materialet vil løbende blive opdateret og fornyet.
  Du kan købe adgang til materialet, uden at deltage i møderne hos City-Yoga. Pris $ 350.
  Du skal købe adgang til materialet for at deltage i møderne hos City-Yoga.
  (har du tidligere deltaget i online-kursus hos Gitte, kan du købe adgang for $100, send en mail til post@satya-yoga.dk)
  Hvis du har spørgsmål, så ring på 40287873 til Ilse City-Yoga eller til Lone: 50272839 eller skriv til ilse@city-yoga.dk eller post@satya-yoga.dk

  1 klip - 6000 kr.
  Book nu
 • Iyengaryoga med Sarah-Jane Rawkins 8, 9 og 10 november 2019

  1.500,00 kr.

  Yes Sarah-Jane kommer igen!
  Sarah-jane har undervist i Iyengaryoga sinden 2006, og er Junior 3.

  Jeg mødte Sarah-jane første gang, da vi gik på uddanelse hos Stephanie Quirk, YogaTerapi forløb på 3 år. Siden har jeg været heldig at møde Sarah-jane i Goa flere gange. Og weiii nu har hun sagt ja til at komme her i City-Yoga

  Læs meget mere om Sarah-jane her fra hendes hjemmeside og Iyengaryoga center nær Amsterdam http://www.yoganieuwvennep.com/teachers


  Fredag 18.00-20.30

  Lørdag 9.00-12.00 + 14.00-16.30

  Søndag: 9.00-12.00

  kurset foregår hos City-Yoga i Skanderborg
  prisen er 1.500,00

  1 klip - 1500 kr.
  Book nu
 • IyengarYoga på Samsø 17 august

  500,00 kr.

  Vi cykler til Charlotte Schultz Design i Pillemark

  Yoga med Ilse kl 11.00
  yoga-veg. menu kl 13.15.
  Hygge, og samvær- husk badetøj!
  Færgen hjem igen kl 18.15.
  Weiii hvem vil med?

  Charlotte byder på drikkevarer, te, kaffe og kage – desuden har Charlotte yogamåtter, lokale til indendørs yoga, butik og lækre lokaler vi må spise i, alt efter vejret.
  Pris 500,00 ex. Færgeoverfart.

  1 klip - 500 kr.
  Book nu
 • Strik - Yoga og lækkert økologisk mad

  4.000,00 kr.

  Strikdesigner MARIANNE ISAGER, yogainstruktør og stresscoach ILSE GAARDAHL . SOLVEIG LARSEN, fra Kostakademieet laver vores skønne økologiske måltider – en vifte af vegetariske retter, lørdag vildt/fisk.
  Kurset foregår hos MARIANNE ISAGER, Tversted Skole i Tversted.
  PRIS for kurset er 4.000,-
  Tilmelding : http://isagerstrik.dk/arrangementer/kurser-og-foredrag/

  info: mi@isagerstrik.dk
  Book nu