Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

UNDERVISERE

Ilse Kjær Gaardahl

Ilse Kjær Gaardahl

Jeg er uddannet yogalærer i 1994, Certificeret Iyengaryoga® lærer i 1996 og Iyengaryoga junior 1 i 1999.
Som 13 årig fik jeg konstateret to rygsygdomme, via Iyengaryoga har jeg fundet en vej, der afhjælper og forebygger rygsmerterne.
1992 blev jeg færdig med en uddannelse som Individuel krop/gestalt terapeut, fra Institut for Gestaltanalyse.
1994 uddannet yogalærer
1996 certificeret Iyengaryoga®
1999 Iyengaryoga junior 1
Udover uddannelsen har jeg studeret Iyengaryoga på instituttet i Puna i Indien. Intensiv undervisning i Iyengaryoga for ryglidelser i Paris og Umeå (Nordsverige), samt deltaget i kurser i især England.
2000 afsluttede jeg uddannelsen på Institut for Gestaltanalyse, som par- og gruppeterapeut.
2015 afsluttede jeg 3 års efteruddannelse indenfor Yogaterapi med Stephanie Quirk.

Lone Kristensen

Lone Kristensen

Lidt om Lone: Jeg er oprindelig fra Billund, men har undervist i Iyengar Yoga i København siden år 2000, hvor jeg blev certificeret hos det som nu hedder BKS Iyengar Yoga Center Copenhagen, ved Jette Berring og Claus Wittig. Siden 2012 har jeg, sammen med Thomas Humpert, haft Satya Yoga, et lille studie på ydre Nørrebro. I 2013 begyndte jeg at følge Gitte Bechsgaards undervisning i Yogafilosofi, og relaterede emner som Ayurveda, Sanskrit og Vedisk Astrologi og det har i høj grad ændret mit liv i en positiv retning. Jeg har fået en masse redskaber til at arbejde i dybden med mig selv, og blive klogere på mine prioriteringer og ønsker i livet. Lone er Junior 3.

DR. Rohit Borkar

DR. Rohit Borkar

Dr.Rohit R Borcar ( M.D ( A.M), B.A.M.S)is an Ayurveda physician from India ( www.ayurvedagoa.org). He delivers lectures and workshops on Ayurveda in Europe.

Dr. Rohit Borkar er min samarbejdspartner i GoforGoa, og er her i Skanderborg hvert år i juni.