Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Personlig træning

Oprindelig foregik yoga undervisning fra lærer til en elev. Det kan der være mange fordele ved, i en opstart eller en gang i mellem for at få netop de øvelser der er behov for.

Mange har brug for et personligt program til et specifikt problem, andre ønsker et program netop designet til deres behov og deres egen træning. For flere af mine elever har det været en vej til at kunne deltage på et hold, for andre en mulighed i et travlt liv, at have et program som de kan få lavet på rejser o.a.

Har du problemer med selvværd, afgrænsning o.a. Krop og sind hænger sammen.
Jeg er uddannet krop-gestalt psykoterapeut fra Institut for Gestaltanalyse, flere vælger denne mulighed for kombinationen mellem yoga og psykoterapi.


Jeg tilbyder personlig træning i dit hjem, i naturen, i mit træningslokale eller på din arbejdsplads.

Det er også muligt at få personlig træning i mindre gruppe på max 6 personer.

 • Yoga i grupper 60 min.

  1.900,00 kr.

  Grupper op til 6 personer - En hyggeaften, en session hvor der kan være fokus på Yoga for specifikke problemer fx. Stress, overgangsalder, stivhed i kroppen - eller hvad I kan have lyst til.

  Book nu
 • Yogaterapi - Individuel Yoga 60 min.

  975,00 kr.

  Mange har brug for et personligt program til et specifikt problem, andre ønsker et program netop designet til deres behov og deres egen træning.

  For flere af mine elever har det været en vej til at kunne deltage på et hold, for andre en mulighed i et travlt liv, at have et program som de kan få lavet på rejser o.a. se evt. mere på www.city-yoga.dk

  Book nu